-
קלוריות
45.6
-
חלבון
1
-
פחמימות
11.8
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0
- 1 דלורית קלופה ופרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- אבקת סוכרזית לפי הטעם
- קינמון לפי הטעם
- מרפדים תבנית גדולה בנייר אפייה
- מרססים מעל מעט ספריי שמן
- מפזרים כפית אבקת סוכרזית על הנייר
- מניחים על האבקה את פרוסות הדלורית
- מעליהן שמים קינמון ושוב אבקת סוכרזית לפי הטעם
- מרססים שוב את פרוסות הדלורית בספריי שמן
- אופים בחום בינוני עד שהדלורית רכה
- שמים על חום גבוה לכמה דקות עד להשחמה
- אפשר לשמור בכלי אטום במקרר 3-4 ימים ולחמם במיקרו לפני ההגשה
- נסו את זה חם עם כדור גלידת וניל דיאט