-
קלוריות
74.2
-
חלבון
8.6
-
פחמימות
2.6
-
שומנים
3.5
-
נתרן
0.3
- 6 יחידות של פטריות פורטבלו נקיות וללא הרגל מוכנות למילוי
- 1 גביע קוטג' 3%
- חצי צרור עירית קצוצה או חופן שמיר קצוץ (אפשר את שניהם למי שאוהב)
- 2 שיני שום כתושות
- מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
- תרסיס שמן
- מערבבים בקערה את כל חומרי המלית
- ממלאים את הפטריות
- מרססים תבנית במעט ספריי שמן קנולה
- מסדרים את הפטריות ואופים כ-15 דק' בחום של 180 מעלות