פטריות פורטבלו ממולאות בגבינות ותבלינים - חצי שירה

  • time 30 דקות
  • difficulty קל
  • serving 6 מנות
 
  • קלוריות
    74.2
  • חלבון
    8.6
  • פחמימות
    2.6
  • שומנים
    3.5
  • נתרן
    0.3

מצרכים

  • 6 יחידות של פטריות פורטבלו נקיות וללא הרגל מוכנות למילוי
  • 1 גביע קוטג' 3%
  • חצי צרור עירית קצוצה או חופן שמיר קצוץ (אפשר את שניהם למי שאוהב)
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
  • תרסיס שמן

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את כל חומרי המלית
  2. ממלאים את הפטריות
  3. מרססים תבנית במעט ספריי שמן קנולה
  4. מסדרים את הפטריות ואופים כ-15 דק' בחום של 180 מעלות

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר