-
קלוריות
44.2
-
חלבון
2.7
-
פחמימות
5.8
-
שומנים
1.4
-
נתרן
0.1
- 3 חצילים גדולים פרוסים וקלויים עם מעט תרסיס שמן ומלח (ניתן להכין על בסיס המתכון שבאתר)
- חבילת ריקוטה 5% לא מלוחה
- חצי חבילת גבינת פיראוס 3% בולגרית מעודנת או חצי חבילת גבינה בולגרית 5% למריחה
- חבילת עגבניות מרוסקות
- חופן עלי בזיליקום טרי קצוץ
- כוס עגבניות שרי פרוסות לעיגולים
- 3 כפות פרמזן טחון
- מלח, פלפל ואורגנו לפי הטעם
- מערבבים את שתי הגבינות עם הבזיליקום הקצוץ
- בתבנית מרובעת בינונית מסדרים חצי מכמות פרוסות החצילים
- מורחים חצי מתערובת הגבינות ומוסיפים מעל חצי חבילת עגבניות מרוסקות
- מעל הכל מסדרים עוד שכבה של חצילים ומעל עוד גבינה ועוד עגבניות מרוסקות
- מפזרים מעל הכל את עגבניות השרי הפרוסות ומעל פרמזן ותבלינים
- אופים בחום בינוני 25 דק' עד שמשחים