-
קלוריות
32.6
-
חלבון
1.9
-
פחמימות
5.8
-
שומנים
0.6
-
נתרן
0.1
- 3 חצילים בינוניים פרוסים לאורך בעובי 1 ס"מ וקלויים בתנור עם תרסיס שמן
- חצי גביע גבינת ריקוטה 5% רגילה או פלפלים למי שאוהב
- חצי קוביית גבינת פיראוס בולגרית 3% מפוררת
- 3 פלפלים קלויים וקלופים (אפשר גם מצנצנת מוכנה)
- עגבניה גדולה פרוסה לפרוסות דקות
- שן שום כתושה
- מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
- אורגנו יבש לקישוט
- בתבנית אינגליש קייק מסדרים את החצילים האפויים לרוחב התבנית כך שתיווצר מעין "אמבטיה" למילוי. שומרים 4 פרוסות חציל בצד
- שכבה ראשונה: הגבינה הבולגרית המפוררת
- שכבה שניה: פלפלים קלויים
- שכבה שלישית: ריקוטה מעורבבת עם שן השום, מלח פלפל ופפריקה ומעל העגבניות הפרוסות
- מעל שמים את פרוסות החציל שנותר ומקררים שעה במקרר עם ניילון נצמד
- להגשה: מניחים צלחת מאורכת על התבנית והופכים את הרולדה. מקשטים במעט אורגנו יבש