-
קלוריות
36.6
-
חלבון
3.2
-
פחמימות
3.8
-
שומנים
0.8
-
נתרן
0.1
- 1 שקית ברוקולי קפוא מופשר
- 1 שקית כרובית קפואה ומופשרת
- 1 ביצה + חלבון טרופים
- כפית חרדל דיזון
- כוס פירורי לחם
- מלח ופלפל
- 2 שיני שום כתושות
- מפרידים את הכרובית והברוקולי לפרחים בינוניים
- בקערה שמים את הביצים הטרופות + את החרדל והשום ומערבבים היטב
- מוסיפים לקערה את הכרובית והברוקולי ומערבבים היטב
- טובלים כל חתיכה בפירורי לחם ושמים על נייר אפייה מרוסס בתרסיס שמן
- מרססים את הנגיסים בעוד תרסיס שמן ומכניסים לתנור לחצי שעה על חום 180 מעלות ועד להשחמה
- מגישים מייד