-
קלוריות
90.8
-
חלבון
8.1
-
פחמימות
7.8
-
שומנים
3.3
-
נתרן
0.2
- 4 סלסלות של פטריות שמפיניון שטופות ופרוסות
- בצל גדול קצוץ
- 125 גרם גבינה צפתית 5% מגורדת
- גביע קוטג` 5%
- 2 כפות קמח
- 2 ביצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- במחבת רחבה מטגנים את הבצל בכפית שמן עד להשחמה. מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות עד שיוצאים הנוזלים
- מסננים את הנוזלים ושמים בקערה רחבה
- לקערה מוסיפים את כל יתר החומרים ומערבבים היטב
- מעבירים לתבנית מרובעת בינונית ומשומנת
- אופים בחום 180 מעלות עד שמשחים ובתחתית לא נשארים נוזלים.