-
קלוריות
48.8
-
חלבון
4.2
-
פחמימות
4.2
-
שומנים
1.2
-
נתרן
0.1
- שקית וחצי ברוקולי קפוא שטוף וחתוך לחתיכות קטנות חצי שקית עלי תרד קפואים - מופשרים וקצוצים בצל גדול קצוץ דק
- 2 ביצים
- 2 כפות קמח תופח
- חצי חבילת גבינת "טוב טעם" 3 אחוז
- חצי גביע קוטג' 3 או 5 אחוז
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מערבבים הכל היטב
- מרססים בתרסיס שמן תבנית מלבנית בינונית ומניחים את הבלילה
- אופים בחום 200 מעלות כ 45 דקות עד שהפשטידה משחימה