-
קלוריות
117.4
-
חלבון
10.6
-
פחמימות
7.5
-
שומנים
5.1
-
נתרן
0.3
- ירק לבחירה (ברוקולי, פטריות, כרישה, כרובית, תרד)
- בצל מטוגן בתרסיס שמן (לא חובה)
- 2 קופסאות קוטג` 3%
- 2 גביעי יוגורט 3%
- 100 גרם בולגרית 5%
- 3 ביצים
- 3 כפות קמח מלא
- כפית אבקת אפייה.
- מלח, פלפל
- מבשלים בישול של מספר דקות את הברוקולי או הכרובית (אם זה ירק אחר אין צורך בבישול)
- מטגנים את הבצל (לא חובה)
- מערבבים ביחד את כל החומרים בקערה גדולה
- משמשנים תבנית ושופכים אליה את התערובת
- אופים בתנור בחום 180 למשך 40 דקות