-
קלוריות
219.7
-
חלבון
5.1
-
פחמימות
40.2
-
שומנים
4.3
-
נתרן
0.1
- חבילת בישקוטים חצויים
- חצי כוס חלב
- 750 גבינה לבנה עד 5% שומן (או סימפוניה 5%)
- 3/4 כוס סוכר
- 4 ביצים
- כפית תמצית ווניל
- 2 מיכלי שמנת חמוצה 9%
- 2 שקיות סוכר ווניל
- מחממים תנור ל-130 מעלות
- טובלים כל חצי בישקוט בחלב לכמה שניות ומרפדים תחתית של תבנית בחצאי הבישקוטים
- מערבבים היטב גבינה, סוכר, ביצים, תמצית ווניל ומיכל אחד של שמנת חמוצה
- מניחים תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור ואופים כשעה וחצי, עד שהעוגה יציבה כמעט לגמרי (עדיין רוטטת מעט במרכזה)
- מערבבים מיכל אחד של שמנת חמוצה עם 2 שקיות של סוכר ווניל ומורחים על העוגה
- מחזירים לתנור כבוי ל 5 דקות
- מוציאים ומצננים לחלוטין. שומרים במקרר 24 שעות לפני ההגשה