-
קלוריות
42.7
-
חלבון
1.3
-
פחמימות
10.2
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0
- דלורית גדולה קלופה וחתוכה לקוביות
- 4 גזרים קלופים וחתוכים
- בצל גדול קצוץ
- 3 קישואים חתוכים לקוביות
- חופן פטרוזיליה ושמיר
- בסיר רחב מטגנים את הבצל בכפית שמן זית. מוסיפים את הירקות למעט הפטרוזיליה והשמיר, מטגנים 3-4 דקות
- מוסיפים כפית אבקת מרק עוף, מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
- מכסים את הירקות במים רותחים ומבשלים עד לריכוך הירקות
- מוסיפים לקראת סיום הבישול את הפטרוזיליה והשמיר
- לאחר שהמרק מתקרר מעט מעבירים לבלנדר עד שנהיה סמיך