מרק ירקות (ללא פחמימות) - מתכון של חצי שירה

  • time 55 דקות
  • difficulty קל
  • serving 12 מנות
 
  • קלוריות
    43.4
  • חלבון
    1.5
  • פחמימות
    10
  • שומנים
    0.2
  • נתרן
    0

מצרכים

  • 5 גזרים קלופים ופרוסים
  • 4 קישואים חתוכים לקוביות
  • 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
  • שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות
  • 4 מקלות סלרי שוטפים ופרוסים
  • חצי כרובית בינונית מפורקת לפרחים
  • חצי ברוקולי חתוך לפרחים
  • כרישה אחת פרוסה לטבעות (לא חובה, אפשר במקום להוסיף עוד בצל)
  • חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
  • חצי כוס שמיר קצוץ
  • 2 כפות של רסק עגבניות
  • דלורית אחת קלופה וחתוכה לקוביות.

הוראות הכנה

  1. בסיר רחב מטגנים את הבצל בכפית שמן זית עד להשחמה
  2. מוסיפים את יתר הירקות, למעט הפטרוזיליה והשמיר
  3. מקפיצים 2-3 דקות, מוסיפים כף אבקת מרק עוף ו-2 כפות גדושות של רסק עגבניות
  4. מתבלים עם מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
  5. מכסים את הירקות במים רותחים ומבשלים עד לריכוך הירקות
  6. מוסיפים לקראת סיום הבישול את הפטרוזיליה והשמיר
  7. מבשלים כ-35 דק', או עד שכל הירקות רכים, אך לא מתפוררים

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר