-
קלוריות
43.4
-
חלבון
1.5
-
פחמימות
10
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0
- 5 גזרים קלופים ופרוסים
- 4 קישואים חתוכים לקוביות
- 2 בצלים גדולים חתוכים לקוביות
- שורש פטרוזיליה מקולף וחתוך לקוביות
- 4 מקלות סלרי שוטפים ופרוסים
- חצי כרובית בינונית מפורקת לפרחים
- חצי ברוקולי חתוך לפרחים
- כרישה אחת פרוסה לטבעות (לא חובה, אפשר במקום להוסיף עוד בצל)
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- חצי כוס שמיר קצוץ
- 2 כפות של רסק עגבניות
- דלורית אחת קלופה וחתוכה לקוביות.
- בסיר רחב מטגנים את הבצל בכפית שמן זית עד להשחמה
- מוסיפים את יתר הירקות, למעט הפטרוזיליה והשמיר
- מקפיצים 2-3 דקות, מוסיפים כף אבקת מרק עוף ו-2 כפות גדושות של רסק עגבניות
- מתבלים עם מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
- מכסים את הירקות במים רותחים ומבשלים עד לריכוך הירקות
- מוסיפים לקראת סיום הבישול את הפטרוזיליה והשמיר
- מבשלים כ-35 דק', או עד שכל הירקות רכים, אך לא מתפוררים