-
קלוריות
30.7
-
חלבון
1.6
-
פחמימות
6.6
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0.1
- 6 קישואים גדולים חתוכים לקוביות
- כרובית בינונית חתוכה לפרחים קטנים
- 3 גזרים קלופים ופרוסים לעיגולים
- חופן פטרוזיליה
- חופן שמיר
- בצל גדול קצוץ לקוביות
- אופציה למי שאוהב – כרישה אחת פרוסה לעיגולים
- לתיבול: כפית שום גבישי או 2 שיני שום קצוצות, מלח פלפל ופפריקה מתוקה לפי הטעם
- בסיר רחב מטגנים בצל במיץ של עצמו, לאחר שמשחים מוסיפים את יתר המרכיבים ומטגנים עד שהירקות מוציאים נוזלים
- מכסים את הירקות במים רותחים ומבשלים עד שהירקות רכים
- טוחנים בבלנדר ומוסיפים תיבול אם צריך