-
קלוריות
40.8
-
חלבון
1.6
-
פחמימות
8.7
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0
- חצי שקית שעועית ירוקה חתוכה קפואה
- 2 בצלים גדולים קצוצים
- 2 שיני שום כתושות
- 3 גזרים מקולפים ופרוסים לעיגולים
- 2 כרשות פרוסות לעיגולים
- 4 קישואים פרוסים לעיגולים
- 2 שורשי פטרוזיליה קלופים ופרוסים לעיגולים
- 2 כפות גדושות רסק עגבניות
- 3 עגבניות קצוצות
- 3 מקלות סלרי פרוסים דק
- חצי ראש כרובית טריה חתוכה לפרחים קטנים
- חצי כפית אורגנו יבש
- בסיר רחב מטגנים במעט תרסיס שמן את הבצל ואחרי שמשחים מוסיפים את השום
- לאחר דקה מוספים את כל הירקות כולל העגבניות ומטגנים להשחמה תוך כדי עירבוב
- מוסיפים את רסק העגבניות ומערבבים עוד כשתי דקות
- לבסוף מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מלח פלפל וחצי כפית אורגנו יבש
- מבשלים על אש קטנה עד שכל הירקות רכים