-
קלוריות
29.8
-
חלבון
1.3
-
פחמימות
6.6
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0
- 3 פלפלים אדומים פרוסים לרבעים
- חצי כרובית חתוכה בינוני
- בטטה קטנה לכל סועד פרוסה לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- 4-5 שיני שום חצויות
- בצל חתוך לרבעים
- 4 קישואים (רצוי זוקיני) פרוסים לעיגולים בעובי 2 ס"מ
- חציל קטן פרוס לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- שמים בקערה את כל הירקות, כולל הבצל והשום, ומוסיפים מעט אורגנו (עדיף טרי אבל אפשר יבש)
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, כף של שמן זית
- מערבבים הכול היטב ומעבירים לתבנית עם נייר אפיה
- אופים בחום בינוני 30 דקות, עד שהירקות משחימים
- אפשר להשתמש בכל סוג ירקות שאוהבים, אלו הירקות שאני אוהבת במיוחד