-
קלוריות
63.4
-
חלבון
6
-
פחמימות
5.3
-
שומנים
2.4
-
נתרן
0
- 1 בצל קצוץ דק
- סלסלת פטריות שמפניון פרוסות ונקיות
- חצי גוש טופו טבעי (מומלץ של חברת שיזן)
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- מלח, פלפל ושום גבישי לפי הטעם
- על מחבת טפלון מטגנים עם תרסיס שמן קנולה את הבצל הקצוץ עם מעט מלח
- לאחר שמשחים הבצל מוסיפים את הטופו ולאחר 5 דקות מוסיפים את הפטריות,לערבב כל הזמן
- אחרי שהפטריות התבשלו, להוסיף את חופן הפטרוזיליה, מלח, פלפל ושום
- לאכול מהסלט כשהוא בטמפרטורת החדר
- אפשר להגיש על אורז בסמטי לארוחת צהריים