-
קלוריות
76.5
-
חלבון
1.6
-
פחמימות
17.4
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0
- 4 תפוחי אדמה בינוניים (אפשר ורצוי לשלב בין תפו"א ובטטות)
- מלח, פלפל, פפריקה, וכל תבלין אחר שאוהבים
- נייר כסף
- ספריי שמן.
- קולפים את תפוחי האדמה והבטטות ופורסים אותם לאורך, כך שיתקבלו רצועות בעובי ס"מ
- שמים בקערה את הרצועות, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה ומערבבים את כל תכולת הקערה
- מרססים ספריי שמן על נייר כסף בתבנית גדולה. לאחר גמר הריסוס נפזר היטב את הרצועות, באופן שבו שהן יעלו כמה שפחות אחת על השניה
- נרסס עוד קצת ספריי שמן על הרצועות ונכניס את התבנית לתנור לעד חצי שעה בחום גבוה
- את התבנית יש להוציא כשהצ'יפס נהיה קריספי מבחוץ ולאחר שהוא מקבל מעט גוון חום