-
קלוריות
66.8
-
חלבון
9
-
פחמימות
5.3
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0
- 4 פלפלים אדומים
- 500 גרם בשר עוף טחון
- כף וחצי רסק עגבניות
- בצל שלם קצוץ או מרוסק במעבד מזון
- מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
- ניתן להוסיף שום כתוש
- מרוקנים 4 פלפלים אדומים מגרעיניהם ומקלפים את החלק העליון
- מערבבים את חומרי המילוי וממלאים את הפלפלים בתערובת המילוי
- לאחר כמה דקות מוסיפים כף של רסק עגבניות + כוס עגבניות כתושות + חצי כוס מים
- מכניסים את הפלפלים לסיר, על אש גדולה עד לרתיחה
- לאחר הרתיחה מנמיכים את האש וממשיכים לבשל במשך 45 דקות
- מטגנים בצל שלם בסיר רחב, בתוספת 3 שיני שום