עוף מוקפץ בטריאקי - מתכון של חצי שירה

  • time 20 דקות
  • difficulty קל
  • serving מנה אחת
 
  • קלוריות
    63.2
  • חלבון
    5.5
  • פחמימות
    9
  • שומנים
    0.3
  • נתרן
    0

מצרכים

  • כוס אורז חום מוכן לכל סועד
  • 150 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות (של כ-2 סמ') מושרה ב-3 כפות סויה ו-2 כפות רוטב טריאקי (מופחת סודיום)
  • בצל שלם קצוץ
  • פלפל אדום שלם קצוץ דק
  • סלסלת פטריות טריות פרוסות
  • אפשר להוסיף כל ירק שאתם אוהבים, כמו כרוב סיני, אפונת שלג וכו'

הוראות הכנה

  1. מאדים את הבצל במחבת, עם כף שמן זית או ספריי שמן
  2. לאחר 2-3 דקות מכניסים את הפלפל, מטגנים מעט
  3. מכניסים את קוביות העוף והופכים אותן עד שהם שחומות מכל הצדדים
  4. מוסיפים את שאר הירקות ומטגנים עוד כ-3-4 דק', עד שהם מתרככים
  5. מוסיפים את האורז החום ומערבבים
  6. להוסיף מלח ופלפל לפי הטעם

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר