-
קלוריות
45.3
-
חלבון
3
-
פחמימות
5.3
-
שומנים
1.6
-
נתרן
0.1
- 6 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2 פלפלים אדומים או ירוקים קוביות
- 2 כפות רסק עגבניות
- 3 שיני שום חתוכות
- מעט פלפל טרי חריף לפי הטעם
- מלח, פלפל
- כפית שמן זית
- שמים את כל המרכיבים בסיר על אש קטנה ומבשלים כשעה
- זהו בסיס לשקשוקה שיכול להישאר במקרר 3-4 ימים
- להכנת השקשוקה מעבירים למחבת מצקת מהעגבניות
- כשהתערובת חמה מוסיפים ביצה אחת לכל סועד, ואפשר גם עשבי תיבול כמו פטרוזיליה