-
קלוריות
111.3
-
חלבון
9.4
-
פחמימות
6.4
-
שומנים
5.7
-
נתרן
0.2
- עוף שלם מחולק ללא עור
- 2 תפוזים קצוצים
- 2 חופנים של שזיפים ללא גלעינים
- 5 שיני שום
- רבע כוס סויה
- 2 כפות סילאן או דבש
- כפית פפריקה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מערבבים היטב את חומרי הרוטב ושופכים על העוף
- משרים לכמה שעות, רצוי אפילו ללילה
- אופים בחום בינוני כשעה וחצי עד שהעוף עשוי ומשחים
- אפשר להוסיף לתבנית לפני האפייה גם תפו"א ובטטות או להגיש עם אורז.