-
קלוריות
79.6
-
חלבון
1.6
-
פחמימות
18.3
-
שומנים
0
-
נתרן
0
- 4 בטטות קלופות פרוסות בעובי 1 ס"מ
- 2 תפוחי אדמה פרוסים קלופים בעובי 1 ס"מ
- 2 שיני שום כתושות
- חופן טימין קצוץ
- שום גבישי, פפריקה מתוקה, מלח ופלפל לפי הטעם
- מרססים במעט ספריי שמן תבנית רחבה, מניחים את הבטטות ותפוחי האדמה הפרוסים בתבנית
- מפזרים שום כתוש ותבלינים ומעל הכל טימין קצוץ
- מכסים בנייר כסף ואופים 30 דק' על חום בינוני, מורידים את נייר הכסף ואופים עד להשחמה עוד כרבע שעה