-
קלוריות
108.8
-
חלבון
16.4
-
פחמימות
5.8
-
שומנים
0
-
נתרן
0.1
- 1 ק"ג חזה עוף
- חופן פטרוזיליה קצוצה
- בצל גדול קצוץ דק-דק
- 3 שיני שום כתושות
- פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם
- הוראות הכנה:מערבבים הכל בקערה
- מהתערובת עושים קציצות בינוניות
- מרססים בספריי שמן את המחבת הגדולה
- צולים את הכדורים מ-2 הצדדים עד להשחמה
- בסיר נפרד מכינים את הרוטב:מטגנים בצל קצוץ בספריי שמן
- מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות וכוס מים
- מוסיפים 3 שיני שום קצוצות, מעט טימין,מעט מלח, פלפל ופפריקה
- אחרי שהרוטב חם ומבעבע מכניסים אליו את הקציצות ומבשלים 20 דק' על אש קטנה
- ניתן להוסיף למנה גם שעועית ירוקה, להוסיפה לסיר ביחד עם הקציצות לרוטב החם