-
קלוריות
65.7
-
חלבון
5.4
-
פחמימות
10.5
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0.4
- 2 רבעי עוף ללא עור (חזה / ירך) נקיים משומן
- 2 כפות רוטב טריאקי
- 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
- 5 כפות רוטב סויה מופחת נתרן
- 2 דלוריות קלופות נקיות מגרעינים, פרוסות בעובי 2 ס"מ
- 3 בצלים קלופים ופרוסים דק
- מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
- מערבבים בקערה את העוף עם שלושת הרטבים
- מוסיפים מלח ופלפל ופפריקה לפי הטעם
- בתבנית עם מעט תרסיס שמן קנולה מפזרים את פרוסות הבצל
- מעל הבצל מפזרים את פרוסות הדלורית ומעל לדלורית מניחים את רבעי העוף
- שופכים על הכל את יתרת הרוטב
- אופים עם כיסוי כ-30 דק' ובנוסף בלי כיסוי עוד 30 דק'