עוף עם דלורית בטריאקי - מתכון של חצי שירה

  • time 75 דקות
  • difficulty קל
  • serving 2 מנות
 
  • קלוריות
    65.7
  • חלבון
    5.4
  • פחמימות
    10.5
  • שומנים
    0.1
  • נתרן
    0.4

מצרכים

  • 2 רבעי עוף ללא עור (חזה / ירך) נקיים משומן
  • 2 כפות רוטב טריאקי
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 5 כפות רוטב סויה מופחת נתרן
  • 2 דלוריות קלופות נקיות מגרעינים, פרוסות בעובי 2 ס"מ
  • 3 בצלים קלופים ופרוסים דק
  • מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את העוף עם שלושת הרטבים
  2. מוסיפים מלח ופלפל ופפריקה לפי הטעם
  3. בתבנית עם מעט תרסיס שמן קנולה מפזרים את פרוסות הבצל
  4. מעל הבצל מפזרים את פרוסות הדלורית ומעל לדלורית מניחים את רבעי העוף
  5. שופכים על הכל את יתרת הרוטב
  6. אופים עם כיסוי כ-30 דק' ובנוסף בלי כיסוי עוד 30 דק'

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר