-
קלוריות
102
-
חלבון
12.8
-
פחמימות
8.6
-
שומנים
0
-
נתרן
0.1
- 1 חזה עוף שלם (לא פרוס) - לחתוך "כיס" בצידו, לא עד הסוף
- בטטה בינונית מקולפת ומבושלת במיקרו, מעוכה לפירה
- מעט טימין יבש או אורגנו יבש
- אבקת שום גבישי
- מלח, פלפל ופפריקה לפי הטעם
- ממלאים את "כיס" חזה העוף בבטטה המעוכה לפירה
- מצפים את חזה העוף בתבלינים
- מרססים בספריי שמן מחבת רחבה
- צולים על אש לא גבוהה את החזה עוף עד שהוא שחום ומוכן מבפנים
- ניתן להוסיף כרוטב: כף מיוקל 5% + כפית רוטב צ'ילי מתוק