עוף בדבש בתנור עם בטטות - מתכון של חצי שירה

  • time 90 דקות
  • difficulty קל
  • serving 4 מנות
 
  • קלוריות
    93.7
  • חלבון
    6.5
  • פחמימות
    15
  • שומנים
    1.1
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • 4 יח' כרעי עוף ללא עור
  • 2 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
  • 8 שיני שום חצויות ל-2
  • 4 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים
  • 4 בטטות קטנות מקולפות וחתוכות לפרוסות או רבעים
  • לרוטב:3 כפות דבש
  • חצי כפית ג'ינג'ר מגורר
  • 2 שיני שום כתושות
  • כפית טימין טרי קצוץ
  • רבע כוס סויה (רצוי דלת נתרן)
  • כף וחצי של קטשופמעט פפריקה חריפה
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

  1. מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומשרים בהם את השוקיים למשך שעתיים לפחות
  2. משמנים תבנית רחבה בתרסיס שמן
  3. פורסים את הבצלים בתבנית, מניחים מעליהם את העוף, שיני השום, הגזרים והבטטות
  4. מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 200 מעלות כ-20 דק
  5. מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כשעה בחום של 180 מעלות עד להשחמה.

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר