-
קלוריות
93.7
-
חלבון
6.5
-
פחמימות
15
-
שומנים
1.1
-
נתרן
0.1
- 4 יח' כרעי עוף ללא עור
- 2 בצלים גדולים פרוסים לעיגולים
- 8 שיני שום חצויות ל-2
- 4 גזרים קלופים וחתוכים לעיגולים
- 4 בטטות קטנות מקולפות וחתוכות לפרוסות או רבעים
- לרוטב:3 כפות דבש
- חצי כפית ג'ינג'ר מגורר
- 2 שיני שום כתושות
- כפית טימין טרי קצוץ
- רבע כוס סויה (רצוי דלת נתרן)
- כף וחצי של קטשופמעט פפריקה חריפה
- מלח ופלפל שחור
- מערבבים בקערה את חומרי הרוטב ומשרים בהם את השוקיים למשך שעתיים לפחות
- משמנים תבנית רחבה בתרסיס שמן
- פורסים את הבצלים בתבנית, מניחים מעליהם את העוף, שיני השום, הגזרים והבטטות
- מכסים בנייר כסף ואופים בחום של 200 מעלות כ-20 דק
- מסירים את נייר הכסף ואופים עוד כשעה בחום של 180 מעלות עד להשחמה.