-
קלוריות
75.7
-
חלבון
5.1
-
פחמימות
12.2
-
שומנים
0.9
-
נתרן
0
- 150 גרם הודו שווארמה נקבה לכל סועד
- תפוח אדמה בינוני חתוך לקוביות גדולות לכל סועד{בצל גדול חתוך לקוביות
- פלפל אדום גדול חתוך לקוביות
- גזר פרוס לעיגולי 1 ס"מ
- 2 שינים שום חצויות
- תבלינים: כפית חוואיג' למרק, כפית פפריקה מתוקה, מלח ופלפל, כפית אבקת מרק עוף
- בסיר רחב מטגנים בצל בספריי שמן או כפית שמן זית, מוסיפים את תפוחי האדמה והתבלינים, מערבבים 2-3 דקות
- מוסיפים את נתחי ההודו (אפשר כסטייקים או חתוך לקוביות) עד שהם משחימים
- מוסיפים את יתר המרכיבים ומערבבים, מוסיפים מים רותחים שיכסו את כל המרכיבים
- מבשלים על אש קטנה חצי שעה