-
קלוריות
62.6
-
חלבון
7.4
-
פחמימות
6.5
-
שומנים
0.2
-
נתרן
0.1
- 350 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- בצל גדול פרוס לרצועות דקות
- שם שום כתושה
- 2 קישואים בינוניים פרוסים לאורך לרצועות
- 2 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות דקות
- מלח פלפל ופפריקה לפי הטעם
- במחבת עמוקה מטגנים את הבצל עם תרסיס שמן עד שמשחים
- מוסיפים את הפלפלים הפרוסים + שן השום. מערבבים ומנמיכים את האש שלא ישרף
- כשהפלפלים מתרככים מוסיפי את יתרת המרכיבים ומבשלים על אש קטנה ללא מכסה עד שהעוף רך ומוכן