-
קלוריות
205.6
-
חלבון
11
-
פחמימות
24.4
-
שומנים
7.2
-
נתרן
0.1
- 1 ק"ג בשר בקר טחון,1 קופסא של עגבניות מרוסקות
- חצי קופסא של רסק עגבניות
- 1-2 יח' בצל חתוך לקוביות
- 2 עגבניות בינוניות
- 1-2 שיני שום
- מלח, פלפל שחור ואורגנו לפי הטעם
- מטגנים את הבצל עם ספריי שמן עד שמשחים
- מוציאים את הבצל החוצה ומכניסים את הבשר לסיר
- מבשלים את הבשר עד שמתפרק ותופס צבע שחום
- מוסיפים את הבצל ואת העגבניות המרוסקות
- מערבבים היטב ומוסיפים את השום ואת רסק העגבניות
- לאחר כחצי שעה מוסיפים את העגבניות
- את התבלינים יש להוסיף מפעם לפעם במהלך הבישול
- משאירים על אש קטנה ומערבבים מדי פעם עד שמתקבל רוטב שאינו נוזלי מדי
- במקביל - מחממים סיר עם מים רותחים
- מוסיפים לסיר חבילה של פסטה, יש להוסיף למי הפסטה הרבה מלח על מנת שהמליחות הטבעית של הפסטה תישמר
- כשהפסטה מוכנה אין לשטוף אותה במים, משום שהפסטה מאבדת את טעמה בגלל השטיפה