-
קלוריות
105.7
-
חלבון
7.5
-
פחמימות
5.3
-
שומנים
6.3
-
נתרן
0.1
- חצי קילו בשר בקר דל שומן טחון
- חצי חבילת מדליוני תרד מופשרים
- 2 קישואים מגורדים דק על פומפיה וסחוטים
- צרור של פטרוזיליה קצוץ דק-דק
- 1 בצל גדול מגורד על פומפיה
- פפריקה, מלח ופלפל לפי הטעם
- מערבבים היטב את כל חומרי הקציצות
- יוצרים עיגולים בגודל פינג-פונג
- בסיר רחב מטגנים בצל קצוץ
- לאחר שהבצל משחים מוסיפים 3 כפות רסק עגבניות, שתי עגבניות כתושות ו-2 כוסות מים רותחים
- לאחר הרתיחה מניחים את הקציצות ברוטב ומבשלים על אש בינונית למשך 45 דקות