-
קלוריות
152.7
-
חלבון
3
-
פחמימות
34.8
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0.1
- 2 כוסות אטריות אורז רחבות מבושלות לפי הוראות היצרן (כוס לכל מנה)
- פלפל אדום פרוס
- גזר פרוס לעיגולים דקים
- קישוא פרוס לעיגולים
- בצל פרוס דק
- שן שום כתושה (אחת או יותר, למי שאוהב)
- רבע כוס סויה דלת נתרן
- 2 כפיות רוטב צילי מתוק או טריאקי
- אפשר להוסיף תבלינים כמו פלפל מלח לפי הטעם.
- במחבת מטגנים את הבצל בתרסיס שמן
- מוסיפים את שן השום הכתושה
- לאחר דקה מוסיפים את הגזר ואחרי שמשחים מעט אז את שאר הירקות ומבשלים עד שמשחימים
- מוסיפים את האטריות הקרות, את הסויה והצילי המתוק או הטריאקי