-
קלוריות
32.4
-
חלבון
1.4
-
פחמימות
7.4
-
שומנים
0.1
-
נתרן
0.3
- כרוב פרוס לרצועות דקות
- 4 גזרים פרוסים לעיגולים דקים
- 3 פלפלים אדומים פרוסים לרצועות דקות
- 1 בצל קצוץ דק
- 4 כפות רוטב סויה דל נתרן
- 2 כפות רוטב טריאקי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מעט אבקת שום גבישי
- מרססים מעט תרסיס שמן במחבת עמוקה
- מוסיפים את הגזר ומבשלים 2-3 דקות
- מוסיפים את יתרת הירקות, את הטריאקי והסויה, לבסוף מוסיפים את התבלינים
- מקפיצים עד שהירקות מתרככים, אך לא עשויים מדי