-
קלוריות
48.3
-
חלבון
3.6
-
פחמימות
4.8
-
שומנים
1.6
-
נתרן
0.2
- 1 חציל גדול פרוס לאורכו לפרוסות בעובי 1 ס"מ
- גבינה בולגרית למריחה 5%
- מעט גבינת ריקוטה (רק כדי לדלל את המליחות מהבולגרית)
- תבלינים לפי הטעם: אורגנו, פפריקה, פלפל שחור
- ספריי שמן
- משמנים תבנית עם מעט ספריי שמן
- מניחים את החצילים, מרססים עליהם מעט ספריי נוסף
- אופים על חום בינוני עד להשחמה
- שמים כף ממלית הגבינות על כל פרוסת חציל ומגלגלים לגלילות בינוניות