פירה כרובית מוקצף - מתכון של חצי שירה

  • time 35 דקות
  • difficulty קל
  • serving 4 מנות
 
  • קלוריות
    49.2
  • חלבון
    2.9
  • פחמימות
    5.2
  • שומנים
    2.4
  • נתרן
    0.1

מצרכים

  • 1 כרובית חתוכה לפרחים מבושלת במים
  • 1 כף שמן זית
  • 2 כפות שטוחות של פרמזן מגורד דק
  • מלח, פלפל, ושום גבישי לפי הטעם

הוראות הכנה

  1. שמים בקערה את הכרובית המבושלת בעודה חמה עם 2-3 כפות מי בישול
  2. מוסיפים את השמן והתבלינים ומקציפים עם מיקסר יד עד שהכרובית רכה ואין כמעט חתיכות
  3. משטחים בתבנית פיירקס, מפזרים את הפרמזן ואופים בתנור 10 דקות על חום בינוני
  4. מגישים חם.

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר