-
קלוריות
49.2
-
חלבון
2.9
-
פחמימות
5.2
-
שומנים
2.4
-
נתרן
0.1
- 1 כרובית חתוכה לפרחים מבושלת במים
- 1 כף שמן זית
- 2 כפות שטוחות של פרמזן מגורד דק
- מלח, פלפל, ושום גבישי לפי הטעם
- שמים בקערה את הכרובית המבושלת בעודה חמה עם 2-3 כפות מי בישול
- מוסיפים את השמן והתבלינים ומקציפים עם מיקסר יד עד שהכרובית רכה ואין כמעט חתיכות
- משטחים בתבנית פיירקס, מפזרים את הפרמזן ואופים בתנור 10 דקות על חום בינוני
- מגישים חם.