פטריות בבצל וכורכום - מתכון של חצי שירה

  • time 25 דקות
  • difficulty קל
  • serving 3 מנות
 
  • קלוריות
    38.4
  • חלבון
    3
  • פחמימות
    7.5
  • שומנים
    0.3
  • נתרן
    0

מצרכים

  • 3 סלסלות של פטריות שמפיניון טריות ושטופות
  • 1 בצל גדול פרוס לטבעות
  • 2 שיני שום כתושות
  • מלח פלפל וכורכום לפי הטעם (אפשר לשים פפריקה במקום למי שלא אוהב כורכום)

הוראות הכנה

  1. במחבת רחבה מטגנים במעט תרסיס שמן קנולה את הבצל עד שמשחים
  2. חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל
  3. לאחר 2-3 דקות מוסיפים את השום הכתוש ואת התבלינים
  4. מבשלים עד שהפטריות רכות ומוציאות נוזלים אך לא לגמרי רכות.

 



הרשמה לאתר בחינם צרו קשר