-
קלוריות
38.4
-
חלבון
3
-
פחמימות
7.5
-
שומנים
0.3
-
נתרן
0
- 3 סלסלות של פטריות שמפיניון טריות ושטופות
- 1 בצל גדול פרוס לטבעות
- 2 שיני שום כתושות
- מלח פלפל וכורכום לפי הטעם (אפשר לשים פפריקה במקום למי שלא אוהב כורכום)
- במחבת רחבה מטגנים במעט תרסיס שמן קנולה את הבצל עד שמשחים
- חותכים את הפטריות לרבעים ומוסיפים לבצל
- לאחר 2-3 דקות מוסיפים את השום הכתוש ואת התבלינים
- מבשלים עד שהפטריות רכות ומוציאות נוזלים אך לא לגמרי רכות.