-
קלוריות
107.1
-
חלבון
13
-
פחמימות
3.8
-
שומנים
4.1
-
נתרן
0
- 2 ק"ג פילה קרפיון טחון טרי
- 2 בצלים מגורדים דק
- 1 ביצה
- 1 בצל מטוגן בתרסיס שמן
- מלח + פלפל לפי הטעם
- 2 כפות פירורי לחם
- 4 גזרים פרוסים
- 1 בצל נוסף חתוך לרבעים
- הוראות הכנה לקציצות:מערבבים היטב בשר הקרפיון עם יתר החומרים עד שהכל נהיה עיסה אחידה
- יוצרים כדורים בינוניים בגודל אחיד וזורקים לתוך הרוטב
- לאחר הבישול מקררים במקרר ומגישים עם חזרת
- הוראות הכנה לרוטב:מרתיחים בסיר 6 כוסות מים
- מכניסים פנימה את הגזרים הפרוסים ואת רבעי הבצל
- מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם
- בינתיים מכינים את הקציצות
- כשהמים רותחים זורקים פנימה את הקציצות ומבשלים שעתיים וחצי על אש קטנה מאוד