-
קלוריות
86.9
-
חלבון
3.2
-
פחמימות
16.1
-
שומנים
1.2
-
נתרן
0
- 4 תפוחי אדמה גדולים או 5 בינוניים מגורדים גס וסחוטים היטב
- 1 בצל גדול מגורד גס
- 3 כפות קמח תופח
- 2 ביצים
- מלח ופלפל לפי הטעם
- מערבבים בקערה את כל החומרים
- מרססים מחבת במעט תרסיס שמן ומחממים באש קטנה
- יוצרים עם כף לביבות קטנות ומשטחים אותן במחבת
- מטגנים עד להשחמה מלאה מכל צד
- אם תפוחי האדמה לא בושלו לגמרי מעבירים לתבנית ואופים 10 דק' נוספות בתנור